Skip to main content

Assistant Store Manager Hype Herentextiel – Brussel

Onze klant is een Frans modehuis gespecialiseerd in mannenmode.

 
Jouw uitdaging

Als assistent van de shop manager, ben je medeverantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de winkel. Je bent de rechterhand van de shop manager bij wie je rechtstreeks rapporteert.

Je weet de verkoop te optimaliseren (resultaat, visual merchandising…) en garandeert de klant de best mogelijk ontvangst en servies. Je weet hoe een team te dynamiseren en te motiveren zodat zij een maximale klantenservice aanbieden in een aantrekkelijke en verzorgde winkel. In afwezigheid van de shop manager ben jij hét aanspreekpunt.

Je assisteert de shop manager in het opvolgen van de planning, de administratie, stockbeheer en de winkelinrichting

 
Jouw profiel

Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de modesector. Een eerste leidinggevende ervaring is een voorwaarde.

Je bent erg communicatief en tegelijkertijd een luisterend oor, je heb een natuurlijk talent om een team te leiden en te inspireren.

Doelen behalen vindt je zeer motiverend, je kent en beheert KPI’s. Je bent een open geest, gepassioneerd door mode en verkoop.

 
Aanbod

Een zeer dynamiek bedrijf met oog voor team spirit. Een aantrekkelijk salaris met extralegale voorwaarden.

 
Referentie
MJ 087
 
Name
Code Postal & Pays
One file only.
30 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
We gebruiken de persoonlijke informatie die u ons hebt verstrekt om uw sollicitatie voor desbetreffende rol te overwegen. Uw privacy is belangrijk voor ons. Klik hier voor ons beleid inzake gegevensverwerking (data processing Policy) waarin wordt uitgelegd voor welke doeleinden we uw persoonlijke informatie zullen gebruiken en de manier waarop wij uw informatie zullen verwerken en bewaren. Het geeft ook uitleg over de rechten die u hebt met betrekking tot uw informatie en hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen of een verzoek heeft.
Bekijk meer aanbiedingen RETAIL SALES