Skip to main content

Job Talent Acquisition Specialist – Fashion – Brussel

Voor een van onze klanten, een wereldwijd bekend merk in de Fashion Retail sector, zijn we op zoek naar een Talent Acquisition Specialist voor het hoofdkantoor in Brussel.

Als belangrijk lid van het HR-team krijg je de kans om je te ontwikkelen binnen een dynamisch team en een cruciale rol te spelen in het gebruik van je recruitmentvaardigheden om het beste talent te identificeren, aan te trekken en te behouden.

 
Jouw uitdaging

Als Talent Acquisition Specialist omvatten je taken onder meer:

- Ontwikkelen en implementeren van innovatieve wervingsstrategieën om kandidaten aan te trekken.
- Het volledige wervingsproces beheren (opstellen van functiebeschrijvingen, selectie van kandidaten, interviews, evaluaties...)
- Samenwerken met winkelmanagers om personeelsbehoeften het beste te analyseren en gedetailleerde functieprofielen op te stellen.
- Gebruik maken van innovatieve wervingsmethoden om gekwalificeerde kandidaten te identificeren, inclusief via sociale media en wervings evenementen (JobDays en JobFairs)
- Onderhouden van nauwe relaties met potentiële kandidaten om een solide talentenpijplijn op te bouwen.
- Managerstraining voor het werven van hun teams en het bieden van ondersteuning indien nodig, door een bezoek te brengen aan verschillende winkels van de keten.
- Zorgen voor een soepel verloop van het wervingsproces om de beste ervaring voor kandidaten te bieden
- Verschillende projecten voorstellen om de kwaliteit van processen te verbeteren of om te gaan met problemen die zich voordoen
- De wervingsstrategie implementeren
- Beheren van de databases voor "posities" en "kandidaten" om ze te analyseren en actieplannen voor te stellen

 
Jouw profiel

- Je hebt ervaring in rekrutering, bij voorkeur in de Retail sector, of je bent een ervaren Store Manager / District Manager met een passie voor HR.
- Je spreekt Nederlands, bent niet bang om je in het Frans uit te drukken en hebt een goede kennis van het Engels.
- Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
- Je weet hoe je nauwe relaties kunt opbouwen en onderhouden met verschillende contacten, zoals kandidaten, partners of winkelpersoneel.
- Je bent georganiseerd, autonoom, flexibel en creatief.
- Je bent vertrouwd met Office 365 en digitale tools.

 
Aanbod

- Aantrekkelijk salaris aangevuld met tal van extralegale voordelen (doelgerichte bonus, maaltijdcheques, ecocheques, laptop, GSM, enz.)
- Mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiend bedrijf
- Samenwerkende en stimulerende werkomgeving
- Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en voortgezette opleidingen

 
Referentie
HST 939
 
Name
Code Postal & Pays
One file only.
30 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
We gebruiken de persoonlijke informatie die u ons hebt verstrekt om uw sollicitatie voor desbetreffende rol te overwegen. Uw privacy is belangrijk voor ons. Klik hier voor ons beleid inzake gegevensverwerking (data processing Policy) waarin wordt uitgelegd voor welke doeleinden we uw persoonlijke informatie zullen gebruiken en de manier waarop wij uw informatie zullen verwerken en bewaren. Het geeft ook uitleg over de rechten die u hebt met betrekking tot uw informatie en hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen of een verzoek heeft.
Bekijk meer aanbiedingen HR - FINANCE - Admin.