Skip to main content

Junior Supply Chain Manager – Retail Food – Brussel

Onze klant is een Europese leider op het gebied van premium fastfood met een uniek concept en een netwerk van meer dan 800 kiosken verspreid over 10 landen in Europa.

We zijn op zoek naar een Junior Supply Chain Manager voor Brussel.

Onder het gezag van de Country Manager, bent u verantwoordelijk voor het implementeren van de lokale strategie en het ondersteunen van onze lokale activiteiten om onze verkooppunten een optimaal serviceniveau te garanderen.

 
Uw aanbod voor deze aanwerving

- U draagt zorg voor de verdeling van de benodigde hoeveelheden voor elk verkooppunt.
- U coördineert de introductie van nieuwe producten in onze verkooppunten en draagt zo actief bij aan het succes.
- Met de steun van het centrale team zorgt u voor het operationele beheer van onze lokale distributeurs en het management van lokale leveranciers.
- In sommige gevallen koopt u producten aan voor de lokale markt (lokale marketingcampagne, nieuw concept).
- U beheert aankopen voor transversale / pan-Europese projecten.
- U zorgt voor inkoop en logistieke gegevensverzameling, marktmonitoring en benchmarking (inkoopkosten, productverkoop) voor rapportage aan het kernteam.
- U draagt actief bij aan de verkoopontwikkeling van ons assortiment, vooral bij het lanceren van nieuwe producten.

 
Uw profiel voor deze aanwerving

- U bent in het bezit van een Master of gelijkwaardig opleidingsniveau.
- Idealiter hebt u 2 jaar ervaring in een supply chain-functie. Beginners met een hoge motivatie en gelijkaardige opleiding zijn ook welkom!
- U bent autonoom, oplossingsgericht, met een hands-on aanpak, goede interpersoonlijke vaardigheden, communicatie- en presentatievaardigheden, ondernemerschap, nieuwsgierigheid en het vermogen om anders te denken.
- U hebt goede numerieke vaardigheden en goed Excel-beheer als een spreadsheet- en database-tool, met analytische vaardigheden.
- U bent betrouwbaar en efficiënt met nauwgezette aandacht voor detail.
- U spreekt Nederlands, Frans en Engels (gesproken en geschreven).

 
Aanbod voor deze aanwerving

U werkt voor een groeiend en innovatief bedrijf en ontdekt nieuwe culturen en manieren van leven. Een aantrekkelijk salaris en extra legale voordelen.

 
Referentie
HST 981
 
Name
Code Postal & Pays
One file only.
30 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
We gebruiken de persoonlijke informatie die u ons hebt verstrekt om uw sollicitatie voor desbetreffende rol te overwegen. Uw privacy is belangrijk voor ons. Klik hier voor ons beleid inzake gegevensverwerking (data processing Policy) waarin wordt uitgelegd voor welke doeleinden we uw persoonlijke informatie zullen gebruiken en de manier waarop wij uw informatie zullen verwerken en bewaren. Het geeft ook uitleg over de rechten die u hebt met betrekking tot uw informatie en hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen of een verzoek heeft.
Bekijk meer aanbiedingen MERCHANDISE MANAGEMENT